Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /customers/8/8/6/jufnatasjaonline.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/8/6/jufnatasjaonline.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php:5831) in /customers/8/8/6/jufnatasjaonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 699 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/8/8/6/jufnatasjaonline.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php:5831) in /customers/8/8/6/jufnatasjaonline.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 707 Over Juf Natasja Online - Juf Natasja Online

Over Juf Natasja Online

Ik ben Natasja, 32 jaar, een soort van getrouwd met Roy en moeder van twee prachtige kinderen. In het dagelijks leven werk ik in het basisonderwijs. Dit doe ik nu al sinds 2008 met veel plezier!

Zo heb ik gewerkt op het speciaal basisonderwijs, het speciaal middelbaaronderwijs en daarna ben ik op een toffe basisschool terecht gekomen. Daar werk ik nu al ruim 11 jaar. In eerste instantie als begeleider (onderwijsondersteuner) en na een jaar of 5 als dans en drama specialist.

In februari 2020 start ik met de deeltijd-opleiding pabo en hoop ik zo een nog betere juf te worden.

Op Juf Natasja Online deel ik dan ook mijn inzichten, inspiratie en aanbod. Ten eerste voor mezelf (want ik wil nog weleens vergeetachtig zijn), maar zeker ook voor andere leerkrachten die hier naar opzoek zijn. Het zullen momenteel vooral nog dans en drama activiteiten zijn (want tja, dat is wat ik in het dagelijks leven doe 😉 ) Maar door de pabo gaan er vast en zeker nog hele andere leuke dingen bij komen. En daarnaast hoop ik je op meerdere manieren te mogen inspireren!

Wil je meer van mij weten? Ik blog al jaren op natasjaonline.nl. Een gevarieerde blog over het moederschap, beauty, lifestyle en me-time. Vandaar dus ook nu de naam: Juf Natasja Online.

Ik hoop dat ik je mag inspireren! Laat vooral in de reacties weten wat je van mijn blogs/aanbod/inspiratie vindt.


Wil je samenwerken? Dat kan!


Jufnatasjaonline.nl maakt gebruikt van cookies. Yummie! Door verder te kijken op deze site, accepteer je het gebruik van cookies.  Meer info